Marmara Üniversitesi Staj Sistemi Online Hale Geliyor

Marmara Üniversitesi Staj Sistemi Online Hale Geliyor.

Üniversitemiz, öğrenci ve koordinatörlerimize daha iyi hizmet sunmak amacıyla, staj sistemini tamamen online hale getirmiştir. Bu yeni uygulama, staj sürecini daha hızlı, daha verimli ve çevre dostu hale getirmek için tasarlanmıştır.

Online Staj Sisteminin Avantajları:

• Doğa Dostu: Kağıt kullanımını azaltarak, çevremizi koruma konusunda önemli bir adım atıyoruz.
  • Güvenilir ve Şeffaf: Online sistem sayesinde staj süreci daha şeffaf ve izlenebilir hale gelmiştir.
  • Kolay Erişim: Öğrenciler ve koordinatörler, staj başvurularını, belgelerini ve raporlarını online olarak kolayca yönetebilirler.
  • Zaman Tasarrufu: Evrak işleriyle uğraşmak zorunda kalmadan, tüm süreçleri dijital platform üzerinden takip edebilirsiniz.
  • 24/7 Erişim: İhtiyacınız olduğunda sisteme istediğiniz zaman erişebilir, işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Sisteme Nasıl Erişilir: Yeni online staj sistemimize eğer öğrenciyseniz BYS sisteminde (https://bys.marmara.edu.tr/v2/ ) Öğrenci Modülü üzerinden, eğer koordinatörseniz ise BYS sisteminde Öğretim Üyesi modülü üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Staj Başvurusu Nasıl Yapılır: Online staj sistemi ile ilgili gerekli işlem ve belgeleri fakültenizin öğrenci sekmesi altındaki staj bölümünden öğrenebilirsiniz.