E-Posta Bilgi Güncelleme Formu

E-POSTA BİLGİ GÜNCELLEME FORMU

Lütfen T.C., Ad, Soyad ve Doğum Tarihi bilgilerinizi Kimliğinizdeki bilgilere göre giriniz. Yanlış veya eksik girişlerde bu kısımda hata verecektir. Bilgilerinizin tam ve doğru olduğundan emin olunuz.

Lütfen kurumsal e-posta adresi kısmına mailinizi, size bilgilendirme maili göndererek bilgi güncellemesi talebinde bulunduğumuz, sistemde herhangi bir TC ile eşlenmeyen kurumsal mail adresinin, size ait olduğundan eminseniz ve hali hazırda kullandığınız başka bir kurumsal mail adresiniz yoksa giriniz (Personel veya Öğrenci birden fazla kurumsal mail adresine sahip olamaz). Aksi durumda sonraki kontrollerde, aynı TC 'ye sahip iki mail tespit edilmesi durumunda buradan yapılan güncelleme işlemi baz alınarak önceki mail adresleri iptal edilecektir. Bu hususa dikkat ederek güncellemenizi yapınız.

"@marmara.edu.tr" ya da "@marun.edu.tr" uzantılı e-posta adresi giriniz.

Açılır listede; Sözleşmeli akademik / idari personel olup okulla ilişiği kalmayanlar, tüm işçi emeklisi veya işten ayrılanlar, geçici görevlendirme ile misafir öğretim üyesi veya idari personel olarak belli bir süre görev alıp, görev süresi bitenler yer almamaktadır. Bu belirtilen durumlarda olup e-postasına erişemeyenler için güncelleme kapsam dışıdır. Bu kişilerin e-posta adresleri pasif olarak kalıp belli bir süre sonra kapatılacaktır. Bilginize.

Bu kısmı sadece öğrenciler doldurmalıdır.

Bu sayfa Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından en son 14.12.2023 16:05:19 tarihinde güncellenmiştir.