Üniversitemizde Avrupa Acil Tıp Board Sınavı Başkanlığımız koordinatörlüğünde yapıldı.

11 Mart 2016 Cuma günü Marmara Üniversitesi’nde uluslararası bir organizasyon daha başarıyla tamamladı. Avrupa Acil Tıp Board Sınavı, Avrupa’ daki diğer ülkeler ile birlikte aynı anda ve online olarak  İstanbul’ da Marmara Üniversitesi’ nde gerçekleştirildi. İlk defa Türk adayların da katıldığı ve üniversitemizde ilk kez düzenlenen bu organizasyon, üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın'ın katkılarıyla hayata geçirildi. Diğer Avrupa ülkelerine nazaran daha fazla adayın Marmara Üniversitesi’nde ağırlandığı sınava, çeşitli ülkelerden 62 kişi katılmış olup; sınav başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.